- Stald Adriansminde & Lørup's Beslagsmedie -

Vores team

Her kan du læse mere om teamet bag stald Adriansminde & Lørup’s Beslagsmedie. Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

- Vores historie -
Udannelse og erfaring

Amanda Lørup
Amanda Lørup er ejer af stald Adriansminde & Lørup’s Beslagsmedie. Amanda driver til daglig stutteriet, som er et professionelt familie foretagende. Amanda’ ansvars områder dækker sammensætningen af avlsprogrammet, undervisning, samt træning og fremvisning af heste. Derudover står Amanda for Stald Adriansminde & Lørup’s Beslagsmedie’s ansigt udadtil på de sociale medier.

Thyge Lørup
Thyge Lørup er udekørende smed på Sydsjælland, Lolland og Falster, og står desuden for stutteriets egne heste. Thyge indgår i stutteriets daglige drift, samt står for pasning af udendørsarealer. Thyge er udannet, registreret og færdigudlært i 1984.

Karina Lørup
Står for det daglige arbejde i stalden, samt pleje af hestene og træning fra jorden. Karina står i øvrigt for vedligeholdelse af udendørs arealerne, samt for banepleje. 

- Vil du høre mere? -
Kontakt os & hør mere

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om stalden eller vores arbejdsområder, er du meget velkommen til at henvende dig til os.